Omgeving strandhuis

Naast relaxen in uw strandhuis kunt u natuurlijk meer beleven. Bij de nabijliggende zeilvereniging Sailcenter kunnen ook (kite)surfers terecht. Spektakel gegarandeerd! Het dichtstbijzijnde naturistenstrand is bij strandslag 1. Dit is ongeveer een kilometer ten zuiden van het strandhuis.

In Kijkduin liggen vele strandtenten waar u terecht kunt voor een lunch, diner of drankje. Deze strandtenten liggen vlakbij uw strandhuis. De dichtstbijzijnde strandtent is Suiderstrand.

Kijkduin

Kijkduin is een rustig gelegen plaats in de gemeente Den Haag met een mooi strand en boulevard. Aan de boulevard, met uitzicht over de Noordzee, liggen allerlei soorten restaurants en terrasjes. Het winkelcentrum van Kijkduin is gelegen aan het Deltaplein, direct achter de boulevard.

In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen door de duinen. Ook een fietstochtje naar Den Haag of Scheveningen is mogelijk. En anders kunt u ook gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer (bussen vanaf Deltaplein).

Den Haag

Den Haag is de regeringsstad met het werkpaleis van de Koning (Noordeinde), het Binnenhof, Madurodam, Mauritshuis en een bruisend winkelcentrum. Op TravelAroundWithMe vindt u veel leuke tips voor een bezoek aan Den Haag.

Scheveningen

Scheveningen is vooral bekend van de boulevard en de Pier. U kunt hier plaatsnemen in het reuzenrad of indien u van meer spanning houdt abseilen of bungyjumpen. Ook Scheveningen kent behalve de Pier verschillende musea en attracties zoals Sea Life, Holland Casino, Museum Beelden aan Zee en Muzee Scheveningen. Zoekt u een leuke tip voor uw bezoek aan Scheveningen kijk dan hier of wellness tips in het algemeen.

©2023 Strandhuis Kijkduin, onderdeel van hotelsuites.nl
Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter