Proclaimer

Hotelsuites B.V. (Kamer van Koophandel: 30218850) verleent u hierbij toegang tot www.strandhuiskijkduin.nl ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen. Strandhuis Kijkduin kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Strandhuis Kijkduin werkt hard om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@strandhuiskijkduin.nl. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Strandhuis Kijkduin geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de website liggen bij Strandhuis Kijkduin. Een werk van Strandhuis Kijkduin gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde: Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Strandhuis Kijkduin. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Deze proclaimer kan wijzigen, Strandhuis Kijkduin zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website. Strandhuis Kijkduin staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@strandhuiskijkduin.nl.

Versie: 1.0, 20/05/2018

©2023 Strandhuis Kijkduin, onderdeel van hotelsuites.nl
Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter